Actie

Tot en met maart 2013: actiekorting bij Voogd & Voogd
Geef uw productie een boost!

Het versterken van uw concurrentiepositie, u administratief ondersteunen bij het verbeteren van uw klantrelaties en tegelijkertijd een duidelijk signaal afgeven richting verzekeraars en direct writers. Dat is het doel van onze kortingsactie. Getuige de vele enthousiaste reacties van u als aangesloten bemiddelaar, laten we inderdaad zien dat het intermediaire kanaal, mits het de krachten bundelt, heel goed in staat is het klantbelang met scherpe tarieven te dienen!

En waarom een actie wijzigen als het een succes blijkt te zijn? U heeft het al kunnen lezen in onze maandelijkse nieuwsbrief: ook in februari en maart kunt u nog gebruik maken van deze zeer aantrekkelijke actie! Uw relatie ontvangt dus maar liefst het volledige eerste kwartaal van 2013 10% korting op de premie van elke nieuw afgesloten personenautoverzekering.

We zetten de details nog even voor u op een rij:
? De kortingsactie is van toepassing op alle nieuwe personenautoverzekeringen van AEGON, Allianz, ASR, Avero Achmea, Bovemij, Delta Lloyd, Generali, Goudse Verzekeringen, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden en Reaal inclusief onze huismerken.
? De verzekering dient in het eerste kwartaal van 2013 afgesloten te zijn. De ingangsdatum mag eventueel na de actieperiode liggen.
? Het actietarief blijft ook na prolongatie op hoofdvervaldatum van kracht. Pas na een wijziging van het object, activering van een geschorste polis of premievergelijking/herbereking, vervalt de actiekorting.
? De kortingsactie wordt voor de helft gefinancierd uit uw provisie; de standaard provisie wordt verlaagd van 20% naar 15%. De andere helft wordt bekostigd door Voogd & Voogd.

Maak deze actie kenbaar richting uw relaties!
Laat uw relaties weten dat ze ook de komende 2 maanden nog een zeer voordelige personenautoverzekering bij u kunnen afsluiten. De voorbeeldtekst hebben wij voor u aangepast, zodat u deze recente versie weer op uw website kunt plaatsen of als brief naar uw relaties kunt sturen.

*****
Tot en met maart 2013: 10% actiekorting op alle autoverzekeringen!
Wanneer u in het eerste kwartaal van 2013 via ons kantoor een autoverzekering afsluit, ontvangt u een zeer aantrekkelijke korting van maar liefst 10%! De actie geldt voor de huismerken van Voogd & Voogd en vele verschillende verzekeraars: AEGON, Allianz, ASR, Avero Achmea, Bovemij, Delta Lloyd, Generali, Goudse Verzekeringen, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden en Reaal. De ingangsdatum van de verzekering dient in of na de actieperiode te liggen.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Contact

M. Tjaarda Assurantien
Kastanjelaan Oost 33
6741 DT LUNTEREN
Tel +31 (318) 487 073
Fax: +31 (318) 485 878

KvK 12 34 56
Email: info@mtjaarda.nl
Contactformulier

Bel 0318 - 487 073 voor advies, of het sluiten van een verzekering